Jõhvi Vene Põhikool

Jõhvi Vene Põhikool
Jõhvi Vene Põhikool

Jõhvi Spordikool

Jõhvi Spordikool
viktorjohvi-athletics.blogspot.com

вторник, 15 сентября 2020 г.

Ida-Virumaa meistrivõislused kergejõustikus.


Jõhvi Vene Põhikooli staadionil toimus Ida-Virumaa noorte meistrivõistlused kergejõustikus. Võistlusi korraldasid kergejõustikuklubid “Visa” ja “Atleetika”. 


Korraldajate poolt oli kutsutud ka Eesti Kergejõustikuliidu kohtunikkude brigaad eesotsas Peeter Randaruga. Võistlused toimusid kõrgel tasemel elektriaja süsteemi kasutusega.

Tüdrukute U16 kolmikhüppes sai Anna Panenko (KJK “Atleetika”, Kohtla-Järve) poolt püstitatud Eesti rekord tulemusega 12,38m. Varasemat rekordit jagasid Kristel Lääts (1998a.) ja Vera Baranova (1999a.) tulemusega 12,37m, rekord sai parandatud ühe sentimeetri võrra. Tänu tuulekiirust mõõtvale süsteemile sai rekord ametlikult kirja. Oma parimas katses sai Anna kirja tulemuse 12,48m, aga tuulekiirus ületas lubatud 2 m/sek.

Häid tulemusi näitas noor Jõhvi kergejõustikuklubi "Visa" esindaja Savva Novikov, kes võidutses poiste U16 100-meetri jooksus ning 110-meetri tõkkejooksus, aga ka kaugus-, kõrgus- ja teivashüppes.

U14 vanuserühmas võitis kaugus-, kõrgus- ja kolmikhüppe võistlust Andrei Malinovski ("Kalev", Sillamäe). Samas vanuserühmas võitis kuulitõukes, kettaheites ja teivashüppes Vladislav Vassiljev ("Visa", Jõhvi).

Tüdrukutest näitas kõrget tulemust kaugushüppes - 5,29cm Anastassia Žitkova ("Visa", Jõhvi).

Võistlused toimusid Ida-Virumaa Spordiliidu toetusel.

Комментариев нет: